Tuesday, December 26, 2006

весели празници


Sunday, December 10, 2006

Крстот на ВодноКрстот и Ајфеловата Кула

Контра акција: Милениумски крст – Да се доврши! Да се заштити!

Сите граѓани кои сакаат да го помогнат довршувањето и заштитата на Милениумскиот крст, можат да се јават на бројот 070 143-155 , со што ќе донираат 100 денари.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?