Sunday, November 12, 2006

поетски блогза сите љубители на поезијата, Поетски блог би требало да го имате во ваши пријатели и да го читате редовно, има собрано блогерска поезија и многу поетски линкови

http://www.poetski.blogspot.com

Comments:
jas go citam blogov i si komentiram :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?