Thursday, November 30, 2006

United Macedonian Diaspora

http://www.umdiaspora.org

macedonian community

кликни тука

http://www.macedoniancommunity.com/

Поддршка за Македонското малцинство во Бугарија!

Википедија МакедонскаВикипедија, слободна енциклопедија МАКЕДОНСКА :)Учествувајте во нејзиното проширување уште веднаш!


клик

Saturday, November 25, 2006

македонска митологија
македонска митологија, историја, археологија

http://makedonska-mitologija.blogspot.com/

Wednesday, November 15, 2006

MKD Braća Miladinovci OsijekMakedonsko kulturno društvo Braća Miladinovci Osijek

http://mkdbracamiladinovci.blog.hr

Tuesday, November 14, 2006

vardarkavardarka

http://vardarka.blog.hr

Sunday, November 12, 2006

македонска поезијачитајте убава македонска поезија од македонски поети

http://www.makedonskapoezija.blogspot.com

Петар Т. Бошковски
Матеја Матевски
Михаил Ренџов
Блаже Конески
Никола Маџиров
Богомил Ѓузел
Кочо Рацин
Ацо Шопов
Константин Миладинов
Анте Поповски
Васко Караџа
Петре М. Андреевски

повеќе клик

поетски блогза сите љубители на поезијата, Поетски блог би требало да го имате во ваши пријатели и да го читате редовно, има собрано блогерска поезија и многу поетски линкови

http://www.poetski.blogspot.com

женски блог

http://www.odberiedensiteseistiionaka.blogspot.com

ајде клик и посетете ги девојките на еден блог неколку другарки :)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?