Thursday, August 03, 2006

ЈаготкаПрвите јагоди во Европа се донесени од Чиле во 1715 година и од тоагаш по до денес одгледувачите на јагоди развиле стотина различни видови кои се разликуваат според вкусот, мирисот, големината и изгледот.


и блогот Јаготка има многу убав изглед :)
те интересира повеќе за јагодите?
кликај на блогот за јагоди

јаготка
http://www.jagodi.blogspot.com

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?