Friday, July 28, 2006

Две прашања за блогерите

Во Profiles with a location of Macedonia зашто не се покажуваат во резултати сите македонски блогови на блогспот?

А на најди.блог не се прикажуваат постовите на сите блогови од блогспот, зашто?

Tuesday, July 25, 2006

МолитваМолитвата е нешто најсвето во нашето постоење. Таа е природен закон.
Молитвата е разговор на човечката душа со Бога. Она што е воздухот за телото, тоа е молитвата за човечкиот дух. Вистински се моли само оној човек што верува во Бога и во Неговата безгранична добрина; кој ја чувствува својата зависност од Него....

повеќе клик тука

Не знаев дека имало толку многу молитви, кој го интересира нека кликне тука

Friday, July 21, 2006

Цветен блогЦветен блог, се за цвеќињата, многу убав блог

клик тука

Цветна градина
http://www.crvenaroza.blogspot.com

Wednesday, July 19, 2006

скокајте

Сајтот WorldJumpDay.org е дело на германскиот професор Ханс Питер Нојсвард кој тврди дека може да го сопре глобалното затоплување со еден масовен скок на човештвото.

Теоријата е дека скокот треба да доведе до поместување на орбитата на Земјата, што освен запирањето на глобалното затоплување би довело и да продолжување на денот и создавање на по изедначена клима. За успех на проектот потребно е истовремено да скокнат 600 милиони луѓе а на сајтот до сега се регистрирани 599 милиони.

линк читај повеќе клик тука
линк WorldJumpDay.org клик тука

This page is powered by Blogger. Isn't yours?