Monday, June 05, 2006

јаготкишлаг со јагоди, брзо и лесно се приготвува, и ако претераш не боли грло како од сладолед :)

Comments:
ama sladoled poveke osvezuva vo leto :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?