Monday, May 09, 2005

Ајде потис Македонци

United Macedonian Diaspora has initiated a petition campaign

Имам впечаток дека Македонците од дијаспората се поздружни, поорганизирани, еве и овојпат тие покренаа иницијатива за онлајн потпишување петиција за името за нашата Македонија.

За да се потпишеш кликни овде

Можеби ништо нема да се постигне, но треба да се покаже интерес и да се искористи секој можен начин (па и овој) за Светот да не’ слушне и нас Македонците, не само Грците.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?