Tuesday, May 03, 2005

Први мај меѓународен ден на трудот

Први мај е меѓународен ден на трудот, кој се слави во чест и сеќавање на историската борба на работниците од целиот свет за унапредување на работничките права.

целиот текст на повеќе

Comments:
1 мај не е ден на трудот, тој е ден на работниците. Тоа не е исто. Клетите капиталистички идеолози го преименувале и го преосмислиле празникот за поинаку да го сфатиме. Место на протести за правата на работникот да го славиме трудот.
:)
Малце се занесов
 
Thank you!
[url=http://ujkzmbne.com/rxmq/ruib.html]My homepage[/url] | [url=http://sxilsuek.com/npft/jpgy.html]Cool site[/url]
 
Good design!
My homepage | Please visit
 
Well done!
http://ujkzmbne.com/rxmq/ruib.html | http://qnrajebb.com/sear/olhb.html
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?