Sunday, May 29, 2005

ах, љубовљубов ЉуБоВ љУбОв ЉУБОВ љУБов

кога љубиш живееш

заљубете се и предајте се на љубовта и живејте го со уживање секој момент секоја секунда затоа што вреди најубавото нешто е ЉУБОВ

не се приметува дека сум заљубена :))

те сакам ****
(си знае тој)

Saturday, May 21, 2005

евровизиско онаквошпага не е шала :))))

еуроциркуЗ

Monday, May 09, 2005

Ајде потис Македонци

United Macedonian Diaspora has initiated a petition campaign

Имам впечаток дека Македонците од дијаспората се поздружни, поорганизирани, еве и овојпат тие покренаа иницијатива за онлајн потпишување петиција за името за нашата Македонија.

За да се потпишеш кликни овде

Можеби ништо нема да се постигне, но треба да се покаже интерес и да се искористи секој можен начин (па и овој) за Светот да не’ слушне и нас Македонците, не само Грците.

Thursday, May 05, 2005

клик за листа

Супер!

Си имаме копче македоблог јеееее :)

Сега да ја средам странава :)

Tuesday, May 03, 2005

Први мај меѓународен ден на трудот

Први мај е меѓународен ден на трудот, кој се слави во чест и сеќавање на историската борба на работниците од целиот свет за унапредување на работничките права.

целиот текст на повеќе

This page is powered by Blogger. Isn't yours?