Tuesday, April 19, 2005

НоВо! НоВи!

Се повеќе има нови блогери. Интересно. Некои само ги започнуваат а некои си пишуваат. И мене ме мрзи да пишувам ама сепак понешто има. :-)

Ама овој блог на другарка ми е најблогерски блог :)

http://www.mrza.blogspot.com/

Дефинитивно со еден збор т.е. со еден пост и наслов кажано е све :)

Comments:
Многу си во право!
 
така е, но не се популаризирало блегерството сеуште во Македонија, треба време...
 
Nice site!
[url=http://ocgnmxcw.com/erpx/jpgw.html]My homepage[/url] | [url=http://fstqdghi.com/bghk/caow.html]Cool site[/url]
 
Good design!
My homepage | Please visit
 
Good design!
My homepage | Please visit
 
Thank you!
http://ocgnmxcw.com/erpx/jpgw.html | http://alfkawpg.com/qgce/kszg.html
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?