Monday, April 11, 2005

!?

Имаш тајна?


јас, да. :)И замисли ја кажеш тајната на твојата најдобра другарка, која најверојатно има исто така некоја друга другарка што ја смета најдобра и и верува и ќе и ја каже твојата тајна во доверба. И така натака...тајната не е више тајна. :(

Затоа не кажувајте тајни! Никому!

Comments:
е ако кажеш некому тоа више НЕ Е тајна :)
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?