Tuesday, April 05, 2005

Средба

Скопје е мало..се сретнав со една личност што некогаш ми значеше многу... па да си забележам тука...

А не дека избледела прошлоста...ме изненадија емоциите, спомените што ме обземаа...после толку време.....................

*времето лечи све*
*све се заборава, само треба време*

Лаги. Најчесто употребувани лаги.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?