Wednesday, April 27, 2005

Шарени јајца


Tuesday, April 19, 2005

НоВо! НоВи!

Се повеќе има нови блогери. Интересно. Некои само ги започнуваат а некои си пишуваат. И мене ме мрзи да пишувам ама сепак понешто има. :-)

Ама овој блог на другарка ми е најблогерски блог :)

http://www.mrza.blogspot.com/

Дефинитивно со еден збор т.е. со еден пост и наслов кажано е све :)

Sunday, April 17, 2005

if...

same blog diferent day

Saturday, April 16, 2005

Nostalgija

Nema Bagra. Uste li offline sajtot?!?!

Vo znak na nezadovlostvo na latinica ke go napisam ovoj post!

Monday, April 11, 2005

!?

Имаш тајна?


јас, да. :)И замисли ја кажеш тајната на твојата најдобра другарка, која најверојатно има исто така некоја друга другарка што ја смета најдобра и и верува и ќе и ја каже твојата тајна во доверба. И така натака...тајната не е више тајна. :(

Затоа не кажувајте тајни! Никому!

Thursday, April 07, 2005

освежително


Tuesday, April 05, 2005

Средба

Скопје е мало..се сретнав со една личност што некогаш ми значеше многу... па да си забележам тука...

А не дека избледела прошлоста...ме изненадија емоциите, спомените што ме обземаа...после толку време.....................

*времето лечи све*
*све се заборава, само треба време*

Лаги. Најчесто употребувани лаги.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?