Monday, February 14, 2005

Св. Валентин

За оние кои ги интересира историјата на денот на вљубените:

http://www.stvalentines.net/stvalentinesdayhistory.htm

Испратете македонски картички на саканата личност:

http://ecards.mt.net.mk

За сите оние што не разбрале сеуште дека Св. Валентин ја слави љубовта и е универзално прифатен празник и шо мрчат и навијаат за Св. Трипун, да ви кажам: Не не сум нит лозар нит пијаница и тоа не е мој празик! Да не се расправаме особено не на ваков убав ден кога треба да се сакаме :)

Sunday, February 13, 2005

Аххх!http://www.bradpittfan.com

Saturday, February 12, 2005

Се откажувам

Се откажувам и одбивам било каков контакт со глупи луѓе, верски и политички фанатици, секакви снобови, лузери, злобни сеирџии, љубоморни личности.

Ееее ми тргна :)

Се откажувам!

Thursday, February 10, 2005

црно на бело - доказ!Јас: за сите оние што ме прашаа у меил да одговорам НЕ не сум јас на сликава :)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?